5. okt. 2010

Tirsdag på vei til Kirkenes

Sitter nå på flyet på vei til KKN. A falt i seng i går kveld kl. 23 - utslitt etter å ha pakket til jentene, men enda uten å ha pakket til seg selv. Jeg fikk pakket etter at alle sov, og var i seng ved ett-tiden, ute av stand til å sovne.
Vi var oppe fem, jentenes ipodder skulle oppdateres med lydbøker innkjøpt for annledningen (Skammarens Dotter til H, En Verdensomseiling under Havet), alt skulle pakkes, og frokost skulle lages.
Kl. 0700 ble vi hentet i taxi bestilt via TT-ordningen som jeg hadde ringt kvelden før. To taxier hadde de sendt, tiltross for at jeg forklarte at vi bare trengte en.
Da vi kom til Gardemoen fikk vi tak i en rullestol og S vippe topp sin hvite stokk. Liten tvil om at vi kvalifiserte til handicapp bade ditt og datt. Oppdaget at vi hadde for mye baggasje i en koffert og betalte 650 kr. i overvekt. Ble svusjet gjennom sikkerhetskontroll og rakk en latte før vi rullet oss til gaten.
Nå sitter jentene i hvert sitt vindussete med hvite ørepropper og lytter til hver sin bok. A og jeg sitter med hver vår avis, spente på hva dagen vil bringe. I Kirkenes venter Trollfjord som har avgang 1245. Skriver mer når vi er sjekket ombord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Denne bloggen er anonym. Vennligst ikke bruk As eller andres for eller etternavn av hensyn til personvern.

Bloggarkiv

Etiketter (ikke alle innlegg er tagget)

Følgere